0493 - 840 522
CZ_banner winter-slide
preload image preload image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016 CZ logo zonder tekst Converted 3

ZONDER ZORGEN MET JE HELE GEZIN

GENIETEN OP WINTERSPORT DIT JAAR?

Klik hier

Een wintersportvakantie brengt meer risico’s met zich mee dan bijvoorbeeld een strandvakantie. Deze risico’s worden niet altijd vergoed door uw zorgverzekering. Bovendien maken reizigers tijdens het wintersporten vaak gebruik van dure skispullen. Het is dus belangrijk om een passende reisverzekering af te sluiten die past bij uw situatie opzoekt.

Wintersport

Het is belangrijk om de dekking ‘Wintersport en bijzondere sporten’ af te sluiten als indien u gaat wintersporten. Zonder deze dekking is schade als gevolg van wintersport en/of bijzondere (winter)sport namelijk niet gedekt. Deze dekking vergoedt onder andere de ongebruikte huurkosten van de skipas, de skispullen en de skilessen mocht uw klant door een ongeval of bijvoorbeeld een ziekenhuisopname niet meer kunnen skiën.

Medische Kosten

Sommige wintersporters gaan er ten onrechte vanuit dat hun zorgverzekering alle zorgkosten in het buitenland vergoedt als er iets gebeurt. Maar als uw hulp nodig heeft, bijvoorbeeld een reddingsactie van de piste of een gipsvlucht naar Nederland, dan wordt dit niet altijd vergoed door de zorgverzekering tenzij er een medische noodzaak is.
Tevens is de zorg in het buitenland vaak veel duurder dan in Nederland. Vooral in Zwitserland of Oostenrijk, waar voornamelijk privéklinieken zijn. De basisverzekering vergoedt alleen de kosten in het buitenland tot het Nederlandse tarief. Een aanvullende verzekering kan het resterende deel vergoeden, maar dit is niet altijd het geval. Wij raden u aan om Medische kosten aan uw verzekering toe te voegen. Daarmee worden altijd alle noodzakelijk medische kosten vergoed.

vannesadviesfooter  


Een betrokken bedrijf, met altijd een persoonlijk advies.

Van Nes Advies hecht grote waarde aan haar onafhankelijkheid. Natuurlijk hebben wij goede relaties met verschillende gerenommeerde banken en verzekeringsmaatschappijen. Maar, we hebben naar hen geen enkele verplichting. Ú bent onze cliënt en wij zoeken – samen met u – de beste oplossing. Welke financiële instelling die oplossing vervolgens biedt, is voor ons niet van belang. Het moet uiteindelijk gewoon goed geregeld zijn, en dat voor een nette prijs.