0493 - 840 522

Bereken N├║ Zelf:

zorgverzekering2016300250

premie-reisverzekering1 verzekeringbanners 2 orange 260x85px

Met de bedrijfsschadeverzekering heeft u:
• keuze in uitgebreide of minder uitgebreide verzekering
• de mogelijkheid van garantie tegen onderverzekering
• korting voor het hele verzekeringspakket


Als uw bedrijf schade oploopt door bijvoorbeeld een brand, dan ligt het bedrijf vaak wel even stil. De inkomsten nemen af en u loopt winst mis. En dat terwijl u de vaste kosten zoals salarissen en hypotheeklasten wel gewoon moet doorbetalen. Tegen deze schade kunt u zich verzekeren met een bedrijfsschadeverzekering.

VERZEKERD OP BEDRIJFSSCHADEVERZEKERING

U kunt kiezen voor een uitgebreide verzekering. U bent dan verzekerd voor bedrijfsschade na brand en storm, maar ook na diefstal, leidingbreuk,aanrijding of het omvallen van hijskranen of bomen bij u. Uw bedrijf kan ook stil komen te liggen als zo’n gebeurtenis plaatsvindt bij uw energie-, gas- of waterleverancier. Als de storing bij u en de leverancier langer duurt dan 6 uur, dan is uw bedrijfsschade verzekerd. U kunt er ook voor kiezen om alleen na brand verzekerd te zijn.

VERZEKERD BEDRAG BEDRIJFSSCHADEVERZEKERING

Samen met uw assurantieadviseur en/of uw accountant kunt u het verzekerde bedrag bepalen. Daarbij kunt u uitgaan van het jaarbelang: de bruto opbrengst min de variabele kosten in een jaar. Non-profit instellingen, zoals verenigingen en stichtingen, kunnen uitgaan van de exploitatiekosten.

GARANTIE TEGEN ONDERVERZEKERING

Omdat de ontwikkeling van de bruto opbrengst zich vaak moeilijk laat voorspellen, kunt u kiezen voor een garantie tegen onderverzekering. Fluctuaties tot 30% boven het verzekerde bedrag zijn dan automatisch
verzekerd. Om te zorgen dat u goed verzekerd blijft, zullen wij ieder jaar het verzekerde bedrag en de premie opnieuw vaststellen op basis van informatie van uw accountant.

KORTING BEDRIJFSSCHADEVERZEKERING

Als u de bedrijfsschadeverzekering in het verzekeringspakket meeverzekert, dan
krijgt u 5% korting op alle verzekeringen in het pakket.