0493 - 840 522

Banner Pechhulp 728x90

HULP BIJ PECH ONDERWEG MET AUTO EN MOTOR

Pech krijgen kan altijd, daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance Pechhulp) de ideale aanvulling op je autoverzekering. Met deze Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Wanneer je pech krijgt, staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Daarnaast is onze Pechhulp kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.
Door onze efficiënte manier van werken kunnen we deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulp van Allianz Global Assistance! Al vanaf € 3,07 per maand inclusief vervangend vervoer!

BEREKEN UW PREMIE

DOWNLOAD DE BROCHURE

DOWNLOAD DE VOORWAARDEN