0493 - 840 522

Bereken N├║ Zelf:

zorgverzekering2016300250

premie-reisverzekering1 verzekeringbanners 2 orange 260x85px

Met de zakenverzekering heeft u:
• standaard een uitgebreide verzekering
• als huurder is het huurdersbelang meeverzekerd
• de mogelijkheid om koelschade mee te verzekeren

Ook aan de zaken die in het gebouw aanwezig zijn kan schade ontstaan. Deze schade kunt u verzekeren op onze zakenverzekering.

VERZEKERD OP DE ZAKENVERZEKERING

Net als bij de gebouwenverzekering bent u bij deze verzekering standaard uitgebreid verzekerd. U verzekerd bijvoorbeeld schade die is veroorzaakt door brand, inbraak, slecht weer (bijvoorbeeld storm, bliksem, regen, hagel of sneeuw), leidingbreuk, diefstal en dergelijke. U kunt ook kiezen voor een minder uitgebreide verzekering.

 

VERZEKERD BEDRAG ZAKENVERZEKERING

Als verzekerd bedrag houden wij het bedrag aan dat u bij aanvraag van de verzekering opgeeft. Bij schade keren wij nooit meer uit dan dit bedrag. Schade aan de inventaris vergoeden wij in principe op basis van de nieuwwaarde; schade aan goederen vergoeden wij op basis van de marktwaarde.

ALS U HET GEBOUW HUURT

Als u huurder bent van het gebouw, dan zijn de kosten die u misschien gemaakt heeft voor verbouwingen (huurdersbelang) automatisch op de zakenverzekering meeverzekerd tot maximaal 10% van het verzekerde bedrag. Als u een hoger bedrag aan huurdersbelang wilt verzekeren of een minder ruime dekking heeft gekozen, dan kunt u huurdersbelang apart verzekeren.