0493 - 840 522

Uw eigen spullen. Ze maken van uw huis echt uw thuis. Misschien heeft u net een mooie nieuwe eetkamer of geniet u elke dag van uw dure tv. Ook uw inboedel verzekert u graag goed met een inboedelverzekering. Van Nes Advies kan u helpen met het kiezen voor de juiste inboedelverzekering die bij u past tussen de verschillende verzekeraars.

Dekking inboedelverzekering

De dekking van de meeste inboedelverzekeringen is heel uitgebreid: u heeft dekking voor schade door alle plotselinge en onverwachte gebeurtenissen. Denk aan schade door brand, schroeien, storm, inbraak, diefstal, een koelkast die uitvalt. Zelfs schade die u zelf veroorzaakt, is onder bepaalde voorwaarden gedekt. Ook spullen buiten uw huis zijn verzekerd, zoals een antenne, zonnescherm, uw tuinmeubelen en wasgoed.

Garantie tegen onderverzekering op uw inboedelverzekering

Uw inboedel wilt u natuurlijk voor het juiste bedrag verzekeren. De waarde van uw inboedel kunt u snel en gemakkelijk vaststellen met de inboedelwaardemeter van het Verbond van Verzekeraars.

Korting op uw inboedelverzekering mogelijk bij beveiliging

Als uw huis volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen is beveiligd of elektronisch beveiligd is door een beveiligingsbedrijf met BORG-certificaat, kunt u bij sommige verzekeraars in aanmerking komen voor een korting van 10% op de premie.

Kostbaarhedenverzekering

Voor bijzondere, kostbare voorwerpen zoals dure horloges, sieraden, foto- en filmapparatuur is een inboedelverzekering vaak niet toereikend. U kunt hiervoor een speciale kostbaarhedenverzekering sluiten, zodat ook uw kostbaar-heden optimaal verzekerd zijn.

Glasverzekering

In de meeste gevallen worden de ruiten van het woonhuis meeverzekerd op de woonhuisverzekering tegen het risico van breuk door welke oorzaak dan ook. Heeft u geen woonhuisverzekering, dan kunt u dit risico op de inboedel meeverzekeren. Zowel enkel als dubbel glas is verzekerd. Verder verzekeren wij de meeste soorten bijzondere ruiten maar informeer ons indien er sprake is van afwijkend standaard glas.

Bereken zelf uw premie voor uw inboedel- en opstalverzekering