0493 - 840 522
banner-zorgverzekering CZ_banner
preload image preload image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016 CZ logo zonder tekst Converted 3

Of je nu regelmatig lange fietstochten maakt of de fiets gebruikt voor woon-werkverkeer. Je wilt niet stil komen te staan met pech. En aan diefstal van je fiets wil je al helemaal niet denken. Gelukkig biedt de Fietsverzekering van Allianz Global Assistance uitkomst.

Met de Pechhulp service is hulp altijd binnen handbereik. En wordt je fiets gestolen, dan maken wij het aankoopbedrag snel over naar je rekening. Dat is wel zo prettig. Kies zelf wat je verzekert Wat je wilt verzekeren, dat is persoonlijk. Daar houden we rekening mee. Je kunt kiezen voor een verzekering voor alleen Diefstal of je kunt deze aanvullen met Schade en Pechhulp. De verzekering is af te sluiten voor elke soort fiets. Van e-bike tot stadsfiets. Zowel nieuw als gebruikt. En heb je accessoires bij je fiets? Dan kun je deze eenvoudig meeverzekeren.

Dit betekent Allianz Global Assistance:

  • 24 uur per dag
  • 7 dagen per week bereikbaar
  • eigen alarmcentrales in 34 landen wereldwijd
  • meer dan 50 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening
  • professionele hulp in het Nederlands
  • snelle en eerlijke schadebehandeling
  • het inschakelen van de beste (fiets)monteurs om je snel weer op weg te helpen.

 

Spreekt deze hulpverlening u aan, neem dat contact op met ons kantoor en wij helpen u graag verder!

vannesadviesfooter  


Een betrokken bedrijf, met altijd een persoonlijk advies.

Van Nes Advies hecht grote waarde aan haar onafhankelijkheid. Natuurlijk hebben wij goede relaties met verschillende gerenommeerde banken en verzekeringsmaatschappijen. Maar, we hebben naar hen geen enkele verplichting. Ú bent onze cliënt en wij zoeken – samen met u – de beste oplossing. Welke financiële instelling die oplossing vervolgens biedt, is voor ons niet van belang. Het moet uiteindelijk gewoon goed geregeld zijn, en dat voor een nette prijs.